M&V Investments deo MK Group-e

MK Group je jedno od najvećih domaćih, privatnih preduzeća. Osnovan je 1989. godine, sa samo 5 zaposlenih, kao jedna od prvih kompanija sa potpunim učešćem privatnog kapitala na području Vojvodine. Danas je jedno od najuspešnijih privatnih preduzeća u zemlji.

 
  POVERENJE KLIJENATA JE NAŠE NAJVEĆE BOGATSTVO

 
 

U M&V-u verujemo da se uspešni, dugoročni odnosi sa našim klijentima baziraju na poverenju. Poštovanje interesa klijenata vodi ka dubljem razumevanju njihovih zahteva, najboljim rešenjima i dugoročnoj saradnji.
Naš cilj je da svakim danom zaradimo poverenje klijenata tako što ćemo ispuniti sva naša obećanja.
U prilog tome govori i moto naše firme: «Poverenje klijenata je naše najveće bogatstvo». Da bismo ga opravdali poslove obavljamo u duhu zakona, pravila i etičkih principa kojim se rukovodi naša struka, a od zaposlenih očekujemo da očuvaju visoke moralne standarde u svemu što rade, posvećenost firmi, integritet i poštenje.

 
     
 
Naši klijenti i njihove potrebe čine srž svih naših aktivnosti i oni pokreću sve što radimo. Interesi klijenata su uvek na prvom mestu u našem poslovanju. Iskustvo nam govori da ukoliko ostvarimo ciljeve naših klijenata, naš uspeh će biti zagarantovan.

Jedino u saradnji i partnerstvu sa našim klijentima možemo održati našu lidersku poziciju. To podrazumeva stalnu posvećenost pomaganju našim klijentima u ostvarenju njihovih ciljeva, čineći da njihove težnje postanu realnost.
 
     
  MARKETVIEW

 
 
M&V Investments besplatno publikuje na Internetu dnevne preglede trgovanja - MarketView, tako da klijenti mogu brzo sagledati kretanje na berzi.

» pročitajte više

 

Informacije o trgovanjima možete pronaći
na adresi WWW.BROKER.RS

NASLOVI                                                   »
17.01.2014 M&V Investments sa najvećim tržišnim učešćem i u 2013

M&V Investments je ostvario najveće učešće u trgovanju svim hartijama na Beogradskoj berzi u 2013. godini sa tržišnim učešćem od 62,52%. Na drugom i trećem mestu su Wise broker sa 4,33% i Tesla Capital sa 3,86%. U odnosu na druge brokerske kuće, ostvareno je i najveće učešće u trgovanju akcijama od 31,32%. Ovo je već 9 godina kako naša brokerska kuća ostvaruje najveće učešće u trgovanju kako svim hartijama tako i akcijama na Beogradskoj berzi.

» link

09.01.2013 M&V Investments sa najvećim tržišnim učešćem i u 2012

M&V Investments je ostvario najveće učešće u trgovanju svim hartijama na Beogradskoj berzi u 2012. godini sa tržišnim učešćem od 23,81%. Na drugom i trećem mestu su Wise broker sa 10,50% i Banka Intesa sa 9,80%. U odnosu na druge brokerske kuće, ostvareno je i najveće učešće u trgovanju akcijama od 28,74%. Ovo je već 8 godina kako naša brokerska kuća ostvaruje najveće učešće u trgovanju kako svim hartijama tako i akcijama na Beogradskoj berzi.

» link